Simahallen

Hej!

Idag så har min klass och den andra klassen varit i simhallen. Det var kul. :) Man skulle typ simma 6 långder, och sen om man ville fick man simma ryggsim, det gjorde jag. Man skulle säga till våran idrotts lärare om man hade simmat 6 eller 6+1. 6 var när man bara körde bröst och 6+1 så körde man en ryggsim också! ;) Våran klassmorfar följde med också, vi spelade vattenpolo. Mössorna man hade på sig var verkligen jätte fina. Man såg ut som en clown i den. ;) Jag fick as många kallsupar hela tiden! :( Det var inte kul! I slutet innan jag gick och bastade med några så hoppade jag från 3:ans trampolin! :)I 2:an (alltås när jag gick I 2:an) så skulle jag och Sofie hoppa, men, jaa, man kan ju säga att jag typ inte gjorde det. Så idag gjorde jag det istället! Det var as läskigt, det killade i magen. Sen när jag skulle upp från vattnet (hoppade spiken) så fick jag typ panik, för när jag trodde att jag var uppe så var jag inte det! Tur att jag inte öppnade munnen då!
Efteråt så bastade jag, jag och Fandisimo låg därinne på våra handdukar!
Efter lunch hade vi syslöjd, jag fick vara inne i slöjdsalen och gjorde klart mitt armband! För liksom egentligen har gr 2 (min grupp) slöjd innan lunch, och den andra gruppen efter! Så vi hade helklass eftersom att de tinte skulle bli örättvist!

Jaja, nu ska jag titta på tv och ladda inför ikväll! För då ska jag och pappa till Baset och titta på Majbrasa! ;) Typ hela klassen ska dit! Eller typ as många iallafall, eller typ hela kommunen där jag bor!!!! Haha ;p Ska bli kul och träffa många dära!

Ny ska jag titta på tv! Förresten, har ny pengar på mobilen, så messa!

Love <3






Kommentarer
Postat av: Emelie:)

''Fina'' mössor (a)

2010-04-30 @ 22:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0